Kućni tekstil

VELIKI IZBOR KUĆNOG TEKSTILA

JORGANI

Punjeni finim šupljim poliesterskim vlaknima koja jorgan čine izuzetno mekanim i prijatnim za spavanje sa izuzetno dobrom toplotnom izolacijom i lakim načinom održavanja.
Lepom estetskom izgledu jorgana doprinosi veliki izbor šara, dezena i boja, modernih i prijatnih za ovu namenu.

Jorgane izrađujemo u dimenzijama 140×200 cm, 160×200 cm i 200×200 cm, a može i po želji naručioca.

Punilo naših jorgana je 100% poliester vlakna – koflina 400 g/m2 ili po želji naručioca.

ŠTEP DEKE

Veliki izbor štep deka različitih boja, dezena i šara punjenih sa 150 g/m2 koflinom u širini od 140×200 cm, 160×200 cm i 200×200 cm, a može i po želji naručioca (dimenzija i težina punila).

Štep deke su izrađene od platna ili frotira sa jedne strane i dezeniranog modernog platna sa druge. Mogu se koristiti kao pokrivke u toplijem periodu ili kao dekorativni prekrivači.

PREKRIVAČI

Prekrivači za tapacirani nameštaj mogu biti izrađeni od dekorativnog ili jednobojnog platna, velura, streča ili mebl štofa u zavisnosti od želje naručioca. Mogu se raditi sa i bez karnera ili sa i bez produžetaka za prekrivanje stranica – rukohvata.

Punjeni su sa 100 g/m2 koflinom. Postoji mogućnost velikog izbora šara – štepova.

Dimenzije prekrivača su prilagođene standardima ( kauča, ležaja, fotelja… ), a mogu se raditi i po zahtevu naručioca.

POSTELJINE

Posteljine izrađene u našim pogonima urađene su po standardima i to u veličini 140×200 cm (jorganska navlaka, jastučnica 60×80, čaršav), 200×200 cm (jorganska navlaka, jastučnica 60×80, čaršav) i po želji naručioca.

Izrađene su od štampanog i jednobojnog pamučnog materijala, krepa, satena, damasta.

JASTUCI

Punjeni specijalnim poliesterskim silikonskim vlaknima, koflinom, sunđerom ili polistirenom.

Proizvode se u nekoliko veličina ili po želji naručioca.

Presvlaka jastuka je 100% pamuk, pamuk/poliester, štepano pamučno platno ili štepano platno pamuk/poliester. Za posebno izrađene jastuke linije SANUS – poliester/elastin.

SEDALICE I PODMETAČI ZA STOLICE

Izrađujemo jastuke, podmetače za stolice i klupe, baštenske garniture, ležaljke za plažu i ostale predmete za odmaranje i uživanje.
Nudimo veliki izbor moedla, boja i vrsta tkanina, različite debljine i tvrdoće sunđera ili silikonskog punjenja.

Jastuci i podmetači se mogu raditi i prema zahtevu naručioca.

KUHINJSKE KRPE I STOLNJACI

Stolnjaci i kuhinjske krpe različitih dezena, svih dimenzija i oblika se izrađuju od pamuka, poliestera pa do najfinijeg žakardiranog damasta od 100% pamuka.

Ostali proizvodi iz našeg asortimana su i kuhinjske rukavice, kecelje, podmetači, navlake za daske za peglanje, filteri za aspiratore, pijačne torbe, kese za pakovanje i odlaganje robe.

PEŠKIRI I BADE MANTILI

Za prijatan i nežan dodir vaše kože izrađujemo peškire i bade mantile u svim bojama i veličinama od visokokvalitetnog frotira što mu obezbeđuje mekoću, visoku moć upijanja i duži vek trajanja.

JASTUCI ZA KUĆNE LJUBIMCE

Svi naši ležajevi i jastuci za kućne ljubimce izrađeni su od visokokvalitetnih odabranih materijala. Svaki model se odlikuje spojem lepote, praktičnosti i jednostavnog održavanja.

Ako je vaš ljubimac (pas ili mačka) do sada spavao u vašem krevetu, s našim jastucima i ležajima za kućne ljubimce ćete i vi poželeti da spavate u njegovom krevetiću/jastuku.

U ponudi je veliki izbor ležajeva i jastuka za kućne ljubimce u različitim veličinama i bojama. Svi naši proizvodi su jednostavni za održavanje i moguće ih je kupiti u svim bolje opremljenim trgovinama za kućne ljubimce.